AVOKADOSALAT MED GRAPEFRUKT OG REKER

AVOKADOSALAT MED GRAPEFRUKT OG REKER

4 pers.

2 avokado
1 rosa grapefrukt
1 rød appelsin
400 g rensede reker
frisk koriander og/eller blandet grønn salat
1 dl olivenolje
2 ss sitron- eller limesaft
½ rød chili, renset for frø
salt og kvernet pepper

Rens og skjær avokadoene i tynne skiver. Skjær av skallet på sitrusfruktene og skjær ut hinnefrie «båter». Visp sammen olivenolje, sitronsaft og chili. Smak dressingen til med salt og pepper. Anrett avokado, sitrus og reker på litt frisk grønn salat og drypp over dressingen. Grapefrukt kan erstattes med appelsin. Reker kan sløyfes eller erstattes med krepsehaler, fetaost eller kylling.

Oppskriften er laget av VGs kokk Lise Finckenhagen