Denne oppskriften her har jeg fått av en svensk venn og den har jeg laget mange ganger.

Den lages som en bløtkake

  Det beste er å bruke reker i lake. Da holder “kaken” seg i flere dager.  Med ferske reker, bør den vel helst spises samme dagen.

6 hardkokte egg  (hakkes)

2 bokser tunfisk ( jeg bruker med olje ) hell av oljen

1 pk. majones (165 gram)

1 ss, chilisaus eller noe mer.

1 finhakket rødløk

Dill

Salt / pepper

Alt røres sammen

18 skiver loff, fjern skorpene

Pynt

Reker

4 hardkokte egg (hakkes)

1 pk. majones

Slangagurk

Dill

Ha alt i en bolle og rør det sammen.

Det lukter bedre enn det ser ut 🙂

Fjern skorpene

6 skiver i hvert lag X tre lag

Fordel røren på de tre lagene.

Som en bløtkake

Smør på majones langs kantene. Jeg brukte 1 pakke (165 gram)

Pynt som du vil.

Det ser godt ut og det er veldig godt også.

Lykke til 🙂