Er det noen som har en god mathistorie på lur, så vil jeg veldig gjerne at du deler den med oss andre.
Min første eggerøre
Første gangen jeg skulle lage eggerøre på egen hånd, så husket jeg at mor hadde brukt mel oppi røra. Så jeg satte igang med å knerte egg, og tok litt mel i som jeg hadde sett bli gjort. Men når jeg så hvor lite eggerøre det ble så tenkte jeg at selvfølgelig måtte jeg bruke mere mel, og dermed tok jeg en god slump, (ganske mye!) hehe.. og helte røra i stekepanna. Når den var ferdig stekt så den veldig flott ut og jeg serverte den og var så stolt. Men!…… jeg husker det så godt, hva de sa. “Hva er dette for noe”? Det var fantastisk seigt, og det satt liksom fast inni munn på en måte…hehe… Jeg fant ut av det og droppet melet siden! Det min mor hadde gjort var å ta 1 ss. mel pr. egg, men det visste jo ikke jeg!
Jeg må kommentere litt her for å se hvordan dette fungerer.