• 2 eggehviter
  • 170 g sukker
  • 1 dl corn syrup
  • 2 ss. vann
  • 1/4 ts. kremortartari
  • 1.ts. vanilje extract
  • konditorifarge ( kan utelates)

( Jeg har også forsøkt å lage denne  med kun, eggehviter, sukker, vann og smakstilsetning, og det ble helt ok.)

Ha alt utenom vaniljeestrakt i en bolle. Fyll en kjele med vann og la det koke. Sett bollen med ingrediensene oppå. Ta frem håndkseren og visp mens det koker. Miks til det blir luftig og fint. Ta vekk bollen og fortsett å mikse til du synes det ser bra nok ut. Når den har blitt stiv, tilsettes vaniljeekstrakten.

Fordel porsjonen med icing hvis du vil ha forskjellige farger. Og så er det helt opp til fantasien å bestemme resten. Får du ikke brukt opp all icingen, kan du oppbevare det i kjøleskapet i noen dager.

Lykke til  🙂