Tags
Wraps er godt.
Du har mye å velge mellom av fyll….
Smør på kremost og legg på noen skiver med det du har lyst på. Husk at osten fester den sammen når du ruller den sammen. Ikke legg pålegget over hele tortillan.
Brett inn sidene ca 1 til 2 cm. før du ruller de samme.
Da blir endene på tortillan fyldige også.
Vi valgte å ikke ta noe grønt inni. Det er opp til deg. Det blir godt uten også.
Det er ganske mektig mat.
Her er en annen måte å gjøre det på.
4 tortillas
8 oz kremost (1 0z = 28 gram) = 224 gram.
1/2 kopp revet cheddarost
1/2 kopp revet rødkål
2 ss. vårløk, hakkes
2 ss. svart oliven, hakkes
1 ss. jalapeno, hakkes
Salt og pepper
La osten ligge å mykne en stund.
Bland alt sammen i en bolle og smør utover tortillane.
Brett inn sidene ca 1 til 2 cm. før du ruller de samme.
Da blir endene på totillan fyldige også.
Server de gjerne med salza eller annen dip som du liker.
Her kan du bare velge og vrake blandt de grønnsakene du selv liker. Men det er greit å følge mengden fra oppskriften.
Her er et fyll til.
Kremost smøres utover. Ha på litt dill og en rad med slangagurk i tynne skiver.
Rull den sammen.
Det høres litt tynt ut med de få ingrediensene her, men det smaker godt for den som liker agurk. 🙂
Nedenfor er en link til bildegalleriet for wraps. Der kan du linke deg inn på sidene ved å klikke på bildene.
Jeg fikk denne ideen av en venn i dag.-
Legg gulost eller smøreost på en tortilla
Så skinke i skiver, litt chili, tomat eller hva du måtte ønske.
Litt ost på toppen.
Legg så en tortilla på toppen og stek den på begge sider i en stekepanne til osten smelter. Som en sandwich. Ikke la den bli for mye stekt.
Bruk det du liker av fyll.
Når den er ferdig, så legg den på et skjærebrett og del den i 4 med et pizzajul.
Det blir godt og sprøtt.
Veldig enkelt og veldig godt.
LYKKE TIL 🙂