Jeg synes det ble veldig godt

Oppskrift:

3 ss. olje

2 store løk i skiver

3 tomater i skiver

1/2 ts. kalonjifrø

4 svarte pepperkorn

2 kardemommekapsler

1 kanelstang

1 ts. chilipulver

1 ts. garam masala

1 ts. hvitløkpasta

1 ts. ingefærpasta

700 gram bryst eller lår av kylling i terninger

2 ss. yoghurt naturell

2 ss. hakket frisk koriander, pluss litt ekstra til pynt

2 friske grønne chili uten frø, finhakket

2 ss. limesaft

Godt ned nanbrød til

Her er ingrediensene i sin helhet. Jeg brukte ikke alle de forskjellige krydderne. Men resultatet ble bra allikevel.

Varm olje i en stor tykkbunnet panne.

Tilsett 2 store løk i skiver, surre over svak varme i 10 minutter. Rør av og til.

Dette er krydderet jeg brukte. Jeg prøver med det her først.

Skjær tomatene i skiver og finhakk chilien. Tilsett tomatskivene, pepperkorn, kardemomme, kanelstang, chilipulver, hvitløkpasta og ingefærpasta, og smak til med salt. La det surre under konstant omrøring i 5 minutter.

Tilsett kyllingkjøttet, og la det surre under konstant omrøring i 5 minutter, til det er godt dekket med krydderpastaen.

Rør inn yoghurten

Legg på lokk og la det surre videre i 10 minutter. Rør av og til.

Rør til slutt inn den finkuttede chilien og limesaft. Skulle jo selvfølgelig hatt koriander også.

Det var kjempegodt og en ganske enkel rett å lage.

Lykke til 🙂