Jeg synes det ble veldig godt
Oppskrift:
3 ss. olje
2 store løk i skiver
3 tomater i skiver
1/2 ts. kalonjifrø
4 svarte pepperkorn
2 kardemommekapsler
1 kanelstang
1 ts. chilipulver
1 ts. garam masala
1 ts. hvitløkpasta
1 ts. ingefærpasta
700 gram bryst eller lår av kylling i terninger
2 ss. yoghurt naturell
2 ss. hakket frisk koriander, pluss litt ekstra til pynt
2 friske grønne chili uten frø, finhakket
2 ss. limesaft
Godt ned nanbrød til
Her er ingrediensene i sin helhet. Jeg brukte ikke alle de forskjellige krydderne. Men resultatet ble bra allikevel.
Varm olje i en stor tykkbunnet panne.
Tilsett 2 store løk i skiver, surre over svak varme i 10 minutter. Rør av og til.
Dette er krydderet jeg brukte. Jeg prøver med det her først.
Skjær tomatene i skiver og finhakk chilien. Tilsett tomatskivene, pepperkorn, kardemomme, kanelstang, chilipulver, hvitløkpasta og ingefærpasta, og smak til med salt. La det surre under konstant omrøring i 5 minutter.
Tilsett kyllingkjøttet, og la det surre under konstant omrøring i 5 minutter, til det er godt dekket med krydderpastaen.
Legg på lokk og la det surre videre i 10 minutter. Rør av og til.
Rør til slutt inn den finkuttede chilien og limesaft. Skulle jo selvfølgelig hatt koriander også.
Det var kjempegodt og en ganske enkel rett å lage.
Lykke til 🙂