Det ser veldig godt ut og er det også 🙂
Brød uten mel.
4 egg
1/2 beger creme fraiche
3 ss. nøytral olje
1 1/2 ts bakepulver
60 gr. kruska kli
(Jeg måtte bruke havrekli for jeg hadde ikke kruskakli. Men det er lurt å følge oppskriften.
50 gr. solsikkekjerner
4 ss. linfrø
50 gr. sesamfrø
180 grader – 55 min. nederst i ovnen
Brødet blir ikke så veldig høy
La det bli kaldt og del det opp i skiver og putt det i fryseren. Det er greit å gjøre det, for brødet er ikke så veldig holdbart. Toppen et par dager.
Sett på ovnen
Visp sammen egg, creme fraiche og olje
Tilsett, 1 1/2 ts. bakepulver, 60 gr. kruskakli, 50 gr. solsikkekjerner, 4 ss. linfrø og 50 gr. sesamfrø
Kle en liten formkakeform med bakepapir og hell de tynne røra i formen. Den er omtrent som en vaffelrøre
Steke ved 180 grader – 55 minutter, nederst i ovnen
Når der er ferdig, legg den på en rist og la den hvile litt.
Lykke til:)
Verdens beste
brød uten mel ( og lavkarbobrød)
Ingredienser:
4 stk egg
1 ts bakepulver
0,5 bokser crème fraîche
3 ss solsikkeolje
60 g kruskakli
40 g linfrø
50 g sesamfrø
50 g solsikkekjerner
© Foto: Kamilla Kolvig
Fremgangsmåte:
Ha eggene i en bolle. Tilsett solsikkeolje og Crème fraîche, og visp alt sammen.
Kilde: Kamilla Kolvig