Legg papir på et brett og strø på kokos. Da kleber ikke kokosbollene seg fast i papiret når du skal ha de av for å ta på sjokoladetrekk.

4 eggehviter

300 gr. sukker

6 gelatinplater

Sjokoladeglasur

150 gr. kokesjokolade

25 gr. kokosfett – delfiafett

ca. 2 dl kokosmasse

Pisk eggehvitene stive. Tilsett litt sukker av gangen og fortsett å piske til alt sukkeret er brukt opp og massen er fast og blank.

Bruk en liten kjele.–> Bløtlegg gelatinen i kaldt vann i 5 minutter. Klem ut vannet av gelatinen, og varm over veldig svak varme til den er helt oppløst. Hell gelatinen i  marengsmassen under visping. Med en gang det ser klart ut, legg massen over på brettet. Du kan enten fylle en pose med marengs og klippe hull i enden, eller bruk 2 skjeer som på bildet. Sett det kaldt til det stivner.

Smelt sjokoladen og delfiafettet over vannbad og rør det glatt. Avkjøl litt. Ta opp marengstoppene og dypp de i sjokoladen. Sett tilbake på brettet og strø på kokos.  Eller du kan bare helle sjokolade over.

De ble veldig gode.

Lykke til.  🙂