Kjempegode knekkebrød og så sunne.

Bland 2. dl. havregryn eller frokostblanding, 2 dl. sammalt rug,

2 dl. linfrø, 2 dl. sesamfrø, 2 dl.valnøtter,

2 1/2 dl. solsikkekjerner, 7 dl. vann og 1 ts. salt.

Rør sammen og la den hvile i 5 minutter.

Smøres ut på bakepapir. (2 brett)

160 grader 50 minutter. Rutes opp etter 10 minutter.

Kjempegode knekkebrød, og sååå sunne.

Bland 2.dl.havregryn eller frokostblanding, 2.dl.sammalt rug, 2.dl.linfrø, 2.dl. sesamfrø, 2.dl. hakkede valnøtter, 2 1/2 dl. solsikkekjerner i en bolle

Tilsett  7.dl. vann, 1.ts.salt. La deigen hvile en liten stund, så den tykner litt.

Legg på bakepapir, og fordel deigen på to stekebrett.  160 grader 50 min.

Rutes opp etter 10 minutter.

Oppbevares tørt.

Lykke til:-)

Advertisements