Dette er en veldig enkel og god matrett, der man har god bruk for rester. Jeg bruker soyasaus til den stekte risen.

Ha litt olje i stekepanna. Varm opp.

Visp sammen noen egg. her har jeg 3 egg. Er du veldig glad i egg tar du flere. Du kan jo vispe de sammen i panna for å spare tid og oppvask.

Hell eggene i varm panne.

Rør rundt og hakk det opp.

Tilsett kokt ris. Dette er en fin måte å bruke risrester på. Varm litt videre. Forholdet på de forskjellige ingrediensene finner du ut av selv.

Her har jeg tilsatt kylling og litt vårløk. Varm opp alt sammen. Sånn ellers pleier jeg å ha i mais og kanskje kyllingskinke på boks. Men det grunnleggende her er, eggene og risen, så det er helt opp til dag hva du liker. Kanskje tenke farger når du lager denne.Serveres med soyasaus om man liker det. Jeg har også brukt chilisaus. Denne retten holder seg flere dager i kjøleskap. Har du microbølgeovn, så varm det opp der på en tallerken.

Lykke til 🙂